• minden amire szükségem van
  • Baby
  • Egységben
  • macik
  • baby
  • 1
  • spirimami
  • teszt

Baba-Mama meditáció

Vedd fel kapcsolatod kisbabáddal. Megszűnik a külvilág... Halk zene, gyertyák és illóolajok segítik folyamataitokat elmélyülni. Ha szeretnél hozz témát vagy kérdést. Egyedülálló élményben lesz részetek.

Áldott állapot

Gratulálok a kisbabátokhoz! Ha kérdéseid vannak, támogatásra vágysz a várandósságod alatt, kattints a képre és elolvashatod, miben tudok a segítségedre lenni.

e-Szülésfelkészítő

Te otthonodban, én a konzultációs szobában, csendben, nyugalomban csak rád fókuszálva hallgatom meg, hogy miben tudok a segítségedre lenni. Részemről senki más nem fogja hallani a beszélgetést, de ha te szeretnél a pároddal együtt megérkezni a virtuális szobánkba, akkor szeretettel várom őt is.

Kiscsoportos Szülésfelkészítő

Találkozásaink célja, hogy minden alkalom után feltöltődve, jókedvűen, informáltan, kételyeidet eloszlatva, kérdéseidre válaszokkal, esetleges félelmeiddel kapcsolatban kapaszkodókkal térj haza.

Kismama masszázs

Tested egy új életnek ad otthont. Átrendeződik, átalakul és ez a folyamatos változás kihívást jelenthet. Segítsd át magad a nehezebb időszakokon egy kellmes, lazító, nyugtató masszázzsal.

Szüléskísérés

A születéssel nem csak egy gyerek, de egy anya egy apa és velük egy család is születik. Olvasd el miben tudok a segítségetekre lenni mint dúla a nagy napon.

Gyermekágyas segítség

Megérkezett a kisbabátok. Az otthon töltött első hetek még mindenkinek újak, talán kicsit ijesztőek is de boldog és feledhetetlen percek. Ha segítségre lenne szükséged akár lelkileg, akár a babáddal kapcsolatban, keress bizalommal!

Szoptatási tanácsadás

Kisbabád ösztönösen tudja, hogyan kell szopizni. A technika kódolt, ám a gyakorlati megvalósítást mindkettőtöknek gyakorolnia kell. Fontos azonban, hogy ha esetleg nehézségeitek adódnak ne add fel. Szívesen segítek, keress bizalommal.

Kisbaba masszázs

Szeretgesd meg babádat egy különleges módon. A baba masszázs mélyíti a köztetek kialakult különleges kapcsolatot, fejleszti a babátok idegrendszerét és nem utolsó sorban enyhíti az esetleges pocakfájdalmakat.

Szakképzett szülésfelkészítő, szüléskísérő dúla

Képzeld el, hogy életed egyik legcsodálatosabb eseményére készülsz. Életet adni a gyermekednek. A kontrakciók megérkeznek, és szétárad benned a felismerés kellemes érzése: Elkezdődött!

Érzékeny, kiszolgáltatott és sérülékeny órák következnek, miközben a benned lévő női erő, lelkesedés és izgalom energiával tölt fel. A tested és kisbabád tudja a dolgát. Neked csupán hagynod kell megtörténni.

Te nyugodt vagy, mert ismered mi zajlik éppen, felkészültél erre az utazásra. Együtt átbeszéltük, tervezgettük. Mostanra jobban bízva magadban és a testedben, magabiztosan, lelkesen, informáltan és energiával tele várod a pillanatot, hogy kezedben tarthasd gyermeked.

Van melletted valaki, aki ismer, szeretettel és teljes odaadással figyelt rád most is épp úgy, mint az elmúlt hetekben. Tiszteli az elképzeléseidet, döntéseidet, válaszolt kérdéseidre és most is örömmel segít ha valamiben bizonytalan vagy. Megfogja kezed, ringat, masszíroz, figyel arra, hogy eleget igyál és kisegít a mosdóba vagy tusolni. Bíztat és bátorít, elcsendesedik és háttérbe vonul, ha erre van szükséged. Ott van ha a párod izgulna, vagy a családdal, egészségügyi személyzettel könnyíti a kommunikációt.

Babád születése után veletek marad csendben, hogy élvezzétek egymás társaságát, vagy az ajtó előtt, ha úgy szeretnétek. Az első pár órában ott van nektek, kérdezhetitek, segíti a picúr első szopizását ha szükséges. Meglátogat a kórházban ha kéred és fordulhatsz hozzá bizalommal.

Te is szeretnéd, így megélni a szülés csodáját?

Lehetek számodra is a biztos, stabil, megnyugtató támasz.

Te is várhatod nyugalomban, felkészülten, magabiztosan, szorongásoktól mentesen kisbabátok érkezését.

Éld át a szüléskísérés gyengéd, támogató energiáit velem.

Olvass hasznos témákban

Ötletes, kreatív őszi bejelentések

Ötletes, kreatív őszi bejelentések

Ti hogyan jelentettétek be, hogy bővül a család?

tovább

Hogyan könnyítsd a szülésed egyetlen mozdulattal?

Hogyan könnyítsd a szülésed egyetlen mozdulattal?

Szuper demonstrációs videót készített egy külföldi, természetese szülést támogató weblap.

Megosztom veletek is, mert azt gondolom, hogy sokan nem tudják, mennyire meg lehet könnyíteni kisbabátok érkezését.

tovább

Bach virágesszenciák gyógyító ereje - Őszi Tárnics - 12. rész

Bach virágesszenciák gyógyító ereje - Őszi Tárnics - 12. rész

Levelei tojásdadok, zöldek, kissé bőrneműek. Virágai harang alakúak. Július-augusztusban, virágzik, Napra vagy félárnyékba ültessük, évelőágy előterébe, sziklakert keleti oldalába. Nemcsak dísz, de ismert és sokoldalúan felhasználható gyógynövény is

tovább
További bejegyzések