• minden amire szükségem van
  • Baby
  • Egységben
  • macik
  • baby
  • 1
  • spirimami
  • teszt

Egy vágyott gyermek üzenete szüleinek

 

Egy vágyott gyermek üzenete szüleinek

Drága Szüleim,

Egymás iránt érzett szeretetetek, tisztaságotok, a köztetek lévő biztonság és tisztelet az ami életre hívott engem. Mosolyotok, kézfogásotok, ölelésetek szikraként lobbant lángra. Hívtatok engem.

Én nem kerestem, nem vágyakoztam, a nagy Együttben ringatózva léteztem a szeretet terében. Itt nincs idő, határok, Én vagy te. Itt csak a Mi, az Együtt, biztonság, tisztaság, fény, bizalom és könnyedség van.

Hirtelen egy szikra szökött be közénk, játékosan cirógatott. Követni kezdtem és elhagytam védett terem. Vonzott tisztasága, szenvedélye, sugárzó energiája.

Már tudom miért hívott. Ti küldtétek, hogy keressen valakit, akit megszólít pompás szivárvány színe,  vibrálása. Elvezetett hozzátok. Megismertelek titeket. Figyeltelek benneteket. Szeretettel, elfogadással, megértéssel, együttérzéssel vagyok veletek minden pillanatban. Veletek vagyok nyugodt estéken, mozgalmas kirándulásokon, nehéz napokon a munkahelyen, kihívásokkal tarkított utatokon.

Várakozom az indulásra. Hallak, látlak és érezlek titeket. Hallom gondolataitokat, érzem szívetek legmélyebb vágyait. Hívtok engem, de én még nem mehetek. Még nem. Itt fent az idő végtelenjében nem érzem a sürgetést. Türelmesen várakozom, hogy elérkezzen az én időm, az a jel, amikor csomagolhatok és elhagyhatom ezt a biztonságos helyet.

Vannak akik vakmerő szülőpárt választanak, vannak akik csak egy anyukát vagy csak egy apukát szemelnek ki maguknak. Engem ti választottatok. Nem én igyekeztem, ti üzentetek. Üzentetek nekem, hogy készen álltok. Már most szeretlek titeket. Szeretetből teszem, hogy tétovázom. Még van amit megkell tapasztalnotok. Nem érkezhetek amíg ezeket meg nem éltétek.

Kérlek, ne haragudjatok egymásra, ne okoljátok magatokat. Ne találjatok bűnbakot a Sorsban, Istenben, vagy bárki másban. Minden értetek, értünk van. Ne haragudjatok rám se. Ne forduljatok el tőlem, ne mondjatok le rólam. Engedjétek meg magatoknak az elvárások nélküli, tiszta, türelmes, szeretetteljes vágyakozást. Hangolódjatok rám. Én így rezgek, így üzenek. Halljatok, érezzetek most Ti engem.

Mi már így is együtt vagyunk. Összefont az élet, a szeretet ereje. Ti engem választtatok, és én rátok mondtam IGEN-t. A mi sorsunk már egybe forrt erre az életre. Bízom benne, hogy találkozunk majd odalent a Föld nevű bolygón. Félelmetes, de tudom, hogy veletek megélhetek mindent mit idefent. Ti szerettek, óvtok, gondoztok majd engem. Biztonságot, puha ágyat, meleg öleléseket tartogattok nekem.

Én tiszta Lelkem, lényem ajánlhatom csupán, és együtt egy családként élhetünk ezután.

vissza

Hozzászólások

Elérhetőségeim

Telefon: +36 70/516-6513

E-mail: kapcsolat[kukac]erkezikababa[pont]hu

Olvass hasznos témákban

Ötletes, kreatív őszi bejelentések

Ti hogyan jelentettétek be, hogy bővül a család?

Hogyan könnyítsd a szülésed egyetlen mozdulattal?

Szuper demonstrációs videót készített egy külföldi, …

Bach virágesszenciák gyógyító ereje - Mezei Katáng - 8. rész

A mezei katáng vagy vad cikória a őszirózsafélék …

Bach virágesszenciák gyógyító ereje - Iszalag - 9. rész

A clematis, azaz az iszalag nyár egyik kedvelt kerti és …

Bach virágesszenciák gyógyító ereje - Vadalma- 10. rész

A kifejlett vadalmafa jellemző magassága 5–10 m. …